4 Mahallede Hız Kesmeksizin Çalışıyoruz

  Alaşehir Belediyesi, 4 mahallede hız kesmeksizin çalışıyor

 Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü şehir merkezi ve köylerdeki alt ve üstyapı çalışmalarını hız kesmeksizin sürdürüyor. Soğuksu, Fatih, Kurtuluş ve İstasyon mahallelerindeki çalışmalar mesai mefhumu gözetilmeksizin sürdürülüyor.

  Alaşehir Belediyesi, şehir merkezindeki altyapı ve asfaltlama çalışmalarına 4 mahallede devam ediyor. Soğuksu, Fatih, Kurtuluş ve İstasyon mahallelerindeki çalışmalarda altyapı çalışmalarının yanı sıra tretuvar ve asfaltlama işlemleri de yapılıyor. Çalışmaların sürdüğü 4 mahalle ve yapılan çalışmalar şunlar;

SOĞUKSU MAHALLESİ: Kadı Şeyh Camisi’nin batısında bulunan ve TEDAŞ tarafından elektrik hatları yer altına alınan Şehit Fevzi, Şehit Mustafa, Şehit Nuri caddelerinin İnkılâp Caddesi dâhil olmak üzere ana caddelerde altyapı çalışmaları tamamlanmak üzere. Altyapı çalışmaları tamamlandığında kaldırım, tretuvar ve asfaltlama çalışmalarına başlanacak.

FATİH MAHALLESİ: Kızılelma Caddesi ve civarında yol düzeltme ve tretuvar çalışmaları sürüyor. Bu çalışmaların tamamlanmasının ardından asfaltlama çalışmalarına geçilecek. Nergis Sokak’ta altyapı ve tretuvarı çalışmaları tamamlanarak asfaltlama yapıldı.

KURTULUŞ MAHALLESİ: Stadyum altındaki Devlet Sokak ile Zeki Üngör Caddesi’nde altyapı ve asfaltlama çalışmalarına başlandı. Talat Paşa Caddesi’nin doğu kısmında anayolların altyapı ve asfaltlanması çalışmalarına başlandı.

İSTASYON MAHALLESİ: Osmanlılar Caddesi’nin Hasan Polatkan Caddesi birleşimi de dâhil olmak üzere ve DSİ kanal yanının asfaltlaması bitirildi.

KARAÇOBAN: ALAŞEHİR DEĞİŞİYOR VE GELİŞİYOR

  Alaşehir Belediyesi, yaptığı hizmet ve yatırımlarla ezber bozmaya devam ediyor. Her yıl hizmet bakımından çoğu İL BELEDİYESİ’Nİ geride bıraktıklarını dile getiren Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, gerçekleştirilen hizmet ve yatırımlarla Alaşehir’in 2014 yılında yeni bir kimlik kazanacağını söyledi. Alaşehir’i “MARKA KENT” yapmak için altyapı, asfalt, görsel, sosyo-ekonomik ve kültürel çalışmaların da aralıksız sürdüğünü anımsatan Karaçoban, “Ekonomik ve kültürel gelişimini tamamlamış, altyapı sorunu olmayan ve her metrekaresi görsel güzelliklerle donanmış, “BÖLGENİN İHRACAT MERKEZİ” ve dahi “FESTİVALLER KENTİ” olmuş insanları mutlu ve yarınlarından da umutlu bir Alaşehir’e kavuşturmak için başlatmış olduğumuz çalışmalara aralıksız devam ediyoruz. Hizmet kervanımız hızla ilerliyor, Alaşehir değişiyor ve gelişiyor.”dedi.