Amacımız Alaşehirlilere Daha İyi Hizmet Etmek

  Karaçoban: “Amacımız Alaşehirlilere daha iyi hizmet etmek”

  Alaşehir Belediyesi tarafından yaklaşık 150 bin liraya satın alınan iki adet 2013 model Fiat Ducado panelvan morglu cenaze aracı, kurban kesilerek hizmete girdi. Araçların teslimi için Alaşehir Belediyesi önünde bir tören düzenlendi.

  Alaşehir Belediyesi araç filosuna 2 adet tam donanımlı morglu cenaze aracı daha katarak bu alandaki araç sayısını 3’e çıkardı. Araçların devir teslimi için belediye hizmet binası önünde tören düzenlendi. Törende konuşan Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Alaşehir'in büyümesiyle birlikte halkın ihtiyaç ve taleplerinin arttığına dikkat çekerek, "Büyüyen, gelişen ilçemiz halkına daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek adına satın aldığımız iki adet 2013 model morglu cenaze aracımızı bugün hizmete sokuyoruz. Yaşayanlar kadar merhumlara da gösterdiğimiz saygının bir sonucu olarak satın alarak hizmete soktuğumuz donanımlı, morglu cenaze yıkama ve nakil araçlarımız belediyemize ve halkımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Belediye Başkanı Karaçoban'ın konuşmasının ardından Merkez Pazar Camii İmam Hatibi İsmail Uykun tarafından dua edildi. Kurban kesilmesi sonrası satın alınan iki adet donanımlı morglu cenaze yıkama ve nakil aracı hizmete girdi. Yeni iki aracın hizmete girmesiyle Alaşehir Belediyesi'ne ait cenaze yıkama ve nakil aracı sayısı üçe yükseldi. Törene Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, belediye meclis üyeleri, MHP İlçe Başkanı Akif Ceylan, belediye personeli ve vatandaşlar katıldı.