Kurum ve Kuruluşlara Eğitim Desteği

  Alaşehir Belediyesi, kurum ve kuruluşlara eğitim desteği verdi

  Alaşehir Belediyesi’nin koordinatörlüğünde; Zafer Kalkınma Ajansı’nın hibe programlarına yönelik proje hazırlanması konusunda çeşitli bilgilerin verildiği, eğitim çalışması sona erdi. 5 gün süren eğitim çalışmasına resmi kurum ve kuruluşlardan 30 temsilci katıldı. Eğitim programına katılan kişilere sertifikalarını, Alaşehir Kaymakamı Kemal İnan tarafından verildi.

  Alaşehir Belediyesi’nin öncülüğünde; Zafer Kalkınma Ajansı’nın desteğiyle düzenlenen hibe programlarına yönelik proje hazırlanması konusunda verilen eğitim tamamlandı. Eğitmen Yudum Cura tarafından çeşitli bilgilerin de verildiği, Mantıksal Çerçeve Yaklaşım ve Proje hazırlama (Hibe Programlarına Proje Hazırlama) eğitimine ilgi büyük oldu.

VURAL: AMAÇ İLÇENİN KALKINMASINA KATKI SAĞLAMAKTIR

  Eğitim çalışması hakkında bilgiler veren Belediye Personeli ve Proje Koordinatörü Cuma Vural, ”Bu projeyi Alaşehir Belediyesi olarak, Zafer kalkınma Ajansının desteğiyle hayata geçirdik. Alaşehir Emniyet Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapılan eğitim çalışmasına ilçedeki resmi kuruluşlar, kooperatif, birlik ve odaları temsilen toplam 30 kişi katıldı. Bu eğitim ile Alaşehir Belediyesi, İlçemiz Kamu Kurum ve Kuruluşları ile STK personellerinden oluşan proje ekipleri tarafından hazırlanacak olan projeler ile başta Zafer Kalkınma Ajansı olmak üzere her alanda Ulusal ve Uluslar arası düzeydeki tüm teklif çağrılarına Proje hazırlayacak kapasiteye ulaşabilmesine rehberlik etmiş oldu. Hayata geçirilecek projeler sayesinde de ilçemizin gelişmesi ve kalkınması amacına hizmet edebilecek projelerden azami derecede yararlanılmasına katkı sağlamıştır. Bu yüzden tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz.”dedi.

SERTİFİKALARI KAYMAKAM İNAL, VERDİ

  Eğitim çalışmalarına katılan kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütlerinin temsilcilerine sertifikalarını Alaşehir Kaymakamı Kemal İnan verdi. İnan, eğitim çalışmasına katılan proje ekiplerine teşekkür ederek, başarılı projeler hazırlayarak Alaşehir’e katkı sağlamalarını istedi ve bu konuda başarı dileklerini iletti.