Kadın Girişimcilerden Karaçoban'a Ziyaret

  Kadın girişimcilerden Karaçoban’a nezaket ziyareti

  Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, TOBB Manisa İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Nilgün Aksoy ve Heyetini makamında ağırladı. Samimi bir ortamda geçen ziyarette, Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi, TOBB Genel Kurul Üyesi ve AK Parti Belediye Meclis Üyesi Rukiye Kocataş da hazır bulundu.

  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği bünyesinde faaliyet gösteren Manisa İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Nilgün Aksoy ve Heyeti Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’ı ziyaret etti. Ziyarette, Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi, TOBB Genel Kurul Üyesi ve AK Parti Belediye Meclis Üyesi Rukiye Kocataş da hazır bulundu.

 Ziyaretle ilgili olarak bir açıklama yapan Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, “"Kadınlara her alanda pozitif ayrımcılığın yapılması gerekiyor. İş dünyasında kadınımızın yer alması çok önemli. İş dünyasının yanında siyasette de kadınlarımızın etkisi büyük. Meclisimizde iki kadın üyemizin bulunması, ilçemiz için de büyük şans. Ben siyasette de kadınlarımıza pozitif ayrımcılık yapılmasını savunan bir kişiyim. Kadınlara yönelik siyasette uygulanacak pozitif ayrımcılığı da destekliyorum."dedi.

  Karaçoban ziyaretin anısına, Kadın Girişimcilere özel olarak Ay Yıldız şeklinde tasarlanmış duvar saatlerinden hediye etti.