Karaçoban İran Üzümüne Hayır Dedi

Karaçoban da, İran üzümüne “HAYIR” dedi

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, TARİŞ Üzüm Birliği tarafından başlatılan ‘İran Üzümüne Hayır İmza Kampanyası’na destek verdi. Geçen hafta Cuma günü namazın ardından, Merkez Pazar Camii önünde açılan stanta giderek imza attı.

Alaşehir’in üzümün başkenti konumunda olduğunu belirten Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, TARİŞ Üzüm Birliği tarafından başlatılan ‘İran Üzümüne Hayır İmza Kampanyası’ için geçen hafta Cuma günü namazın ardından, Merkez Pazar Camisi önünde açılan stantta giderek imza attı. Tüm çiftçileri kampanyaya destek olmaya davet eden Karaçoban, “Ürünümüze ilk önce biz sahip çıkmalıyız. Her platformda hakkımızı hukukumuzu aramalıyız. Yetkili mercilere sesimizi duyurarak, sorunun çözülmesine katkı sağlamalıyız. Çiftçilerimiz için bu büyük fırsat.”dedi.