ASİAD’dan Karaçoban’a Nezaket Ziyareti

   ASİAD’ın yeni yönetiminden Karaçoban’a nezaket ziyareti

  Alaşehir Sanayici ve İş adamları Derneği’ nin yeni yönetimi, Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’a nezaket ziyaretinde bulundu. Yeni Başkan Mustafa Karaoğlan ve 4 yöneticiden oluşan heyet, Karaçoban ile başkanlık makamında bir araya geldi. Samimi ortamda gerçekleşen ziyarette karşılıklı iyi temennilerde de bulunuldu.

  Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’ı makamında ziyaret eden ASİAD’ın yeni yönetimi, Alaşehir’in çehresini değiştirecek jeotermal konusunda ortaklaşa başlatılan çalışmalara, aynen devam edileceğini deklare etti. Yeni Başkan Mustafa Karaoğlan ve 4 yöneticiden oluşan ASİAD heyeti, Karaçoban ile bir saat görüştü. Ziyaretlerinin nezaket niteliğinde olduğunu ifade eden ASİAD Başkanı Mustafa Karaoğlan konuya ilişkin olarak yaptığı kısa açıklamada, “Selefim döneminde ortaklaşa başlatılan jeotermal çalışmalarına kaldığımız yerden devam edilecek. Alaşehir’in geleceği için birlik ve beraberlik içinde olmak zorundayız. Ortaklaşa hazırlanan ve ilçemizin AL-İ menfaatlerini hedef alan projelerde her zaman uyum içinde çalışmaya hazırız.”dedi.

KARAÇOBAN: BİRLİKTE BAŞLATILAN ÇALIŞMALAR SÜRDÜRÜLMELİ

  Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Başlatılan çalışmaların sürdürebilirliği bizim içinde çok önemli. Özellikle jeotermal alanında devam eden ortak çalışmalar sürdürülmeli. İlçemizin geleceğini şekillendirecek bu sektörü çok önemsiyoruz. Bu anlamda ASİAD’ın şimdiye kadar olan katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Çalışmaların aynı uyum içinde devam etmesini bekliyorum. Ziyaretlerinden dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum.”şeklinde konuştu.

  Başkanlık makamında, samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette karşılıklı iyi temennilerde de bulunuldu.