4 Ana Yolda Çalışmalar Sürüyor

4 ANA YOL GÜZERGÂHINDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

  Alaşehir Belediyesi’nin, ana arter prestij yol ağlarında başlattığı çalışmalar aralıksız sürüyor. 4 ana yol güzergâhını kapsayan projede Çataltepe yolu tamamlandı. Çevre yolu ve Adnan Menderes Bulvarı’nda çalışmalar devam ediyor.

  İstasyon mahallesinin Adnan Menderes bulvarını, Hacıbey mahallesinin Kavaklıdere caddesini (Eski Kavaklıdere yolu) Kurtuluş mahallesinden geçen çevre yolunu (Atatürk bulvarı) ve Çataltepe yolunu kapsayan yol güzergâhları yeniden revize ediliyor. 4 ana bölgeyi kapsayan dev projenin 2. etap asfalt kaplama ve tretuvar yapım işi aralıksız sürüyor.

  Alaşehir Belediyesi, 4 ana bölgede daha 2. etap asfalt kaplama ve tretuvar yapım işi için kolları sıvadı. İşin ihalesi, İhale süreci ve prosedür işlemlerinin tamamlanmasının ardından yer teslimi yapıldı ve işin 180 günde bitirilmesi hedefleniyor. Kavaklıdere Caddesi, Süleyman Demirel caddesi, Adnan Menderes bulvarı ve Çataltepe yolunu kapsayan 5 bin 500 metre uzunluğundaki yol güzergâhı bu çerçevede yeniden düzenlenerek sıcak asfalt atılacak. Projede ihaleyi kazanan firma çalışmaları Çataltepe yolunda tamamlayarak, yol trafiğe açıldı. Kurtuluş mahallesinden geçen çevre yolunda ve Adnan Menderes Bulvarı’nda çalışmalar son sürat devam ediyor.

KARAÇOBAN: PROJE 5 MİLYON TL’YE MÂAL OLACAK

  Dev projenin maliyetinin 5 milyon TL olduğunu dile getiren Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, “İşin süresi 180 gündür. Projeyi bu yıl içerisinde bitirmeyi hedefliyoruz. İhaleyi kazanan firma çalışmalarına başladı. Çataltepe yolu tamamlandı, trafiğe açıldı ve Kavaklıdere, Adnan Menderes Bulvarı ve çevre yolunda çalışmalar hızla ilerliyor. Rabbim utandırmasın. Şimdiden ilçemize hayırlı uğurlu olsun.”dedi.