Karaçoban’dan Kurban Bayramı Mesajı

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlandı. Karaçoban, “Bizleri birbirine yakınlaştıran, sevgi ve dostluk bağlarımızı güçlendiren bir bayrama bir kez daha kavuşmanın büyük mutluluğunu birlikte yaşıyoruz.”dedi.

Bayramların kırılan gönüllerin onarıldığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu günler olması bakımından toplumsal barışımız için çok önemli günler olduğunu anımsatan Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, “Bayram günleri, milletimizin bir arada yaşama ve aydınlık bir geleceği bir arada kucaklama arzusunun tazelendiği günlerdir. Bu günlerde birbirimizi sevgiyle ve sevinçle kucaklayacak, birbirimize ve ülkemize olan sevgimiz bu güzel günlerde daha da artacaktır. Bayramın bize kazandıracağı manevi anlayış sayesinde, yoksul ve muhtaç durumda olanlara yardım eli uzatmanın, sevinçleri olduğu kadar acıları da paylaşmanın önemini daha da derinden anlayacağız. Bu bayramda nasıl ki annelerimizi, babalarımızı, eşimizi, dostumuzu unutmadıysak, aynı şekilde kahraman gazilerimizi, bayrama buruk giren şehitlerimizin ailelerini, çocuklarını, yetimlerimizi de unutmayacak, onların yanında olacağız. Bu vesileyle eşsiz fedakârlıklarını hiçbir zaman unutamayacağımız aziz şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükranla selamlıyorum. Bu kalbi duygu ve düşüncelerle bütün vatandaşlarımızın ve Türk- İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyor, kardeşliğimizi daha da güçlendiren bu güzel bayram coşkusunun ülkemize, milletimize, İslam âlemine, tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini bir kez daha diliyorum.”şeklinde konuştu.