Belenyaka İlkokulu Güzelleşiyor

  2013-2014 Eğitim- Öğretim yılında Alaşehir Belediyesi tarafından Belenyaka Köyü İlkokulu bahçesine oyun parkı ve oturma grupları yapıldı.

  İlçemize bağlı Belenyaka köyünde çocukların ve öğrencilerin rahat ve güvenli bir ortamda oyun oynamaları için Belenyaka Köyü İlkokulu Müdürü Mesut Yanıkoğlu’nun gayretleri ve Alaşehir Belediyesinin katkıları ile okul bahçesine oyun parkı inşa edildi.

KÖY HALKI MÜDÜRLERİNDEN ÇOK MEMNUN

  Belenyaka köyü ilkokulunun bahçesine oyun parkı yapılması ve oturma gruplarının konulması köy halkını da memnun etti. Görüşlerine başvurduğumuz köy halkı ”Gerçekten köyümüzde çocuklarımızın okul dışında ve hafta sonu zaman geçirecekleri böyle bir oyun parkına ihtiyaç vardı. Bu ihtiyacı gören okul müdürümüzün gayretleri sonucu Alaşehir Belediyesi tarafından okul bahçesine oyun parkı inşa edildi. Ayrıca oyun grubunun yanında buraya oturma gruplarının konulması ile köyümüzde insanların boş vakitlerini geçireceği bir yerin oluşması da bizi son derece memnun etti. Bu oyun gruplarının ve oturma gruplarının buraya yapılmasında büyük gayret gösteren okul müdürümüze ve Alaşehir Belediye Başkanı sayın Dr. Gökhan Karaçoban’a teşekkür ediyoruz” dediler.

YANIKOĞLU’NDAN KARAÇOBAN’A TEŞEKKÜR PLAKETİ

  Belenyaka köyü İlköğretim Okulu Müdürü Mesut Yanıkoğlu, köy okuluna yardım ve desteklerinden dolayı, Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’ı makamında ziyaret ederek, teşekkür plaketi takdim etti. Taleplerinin tamamının Alaşehir Belediyesi tarafından yerine getirildiğini de ifade eden Yanıkoğlu, başkan Karaçoban’a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

  Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban da yaptığı açıklamada, her daim eğitim camiasının yanında olduklarını belirterek, eğitim ve öğretime katkı sağladıkları için mutlu olduklarını söyledi.