"EZBER" Bozmaya Devam Ediyoruz

   Alaşehir Belediyesi, ‘EZBER’ bozmaya devam ediyor

  Yaptığı hizmet ve yatırımlarla Alaşehirlilerin takdirini toplamaya devam eden Alaşehir Belediyesi, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğünce, 1 ay içerisinde şehrin 7 ayrı bölgesinde çeşitli hizmetlerin yapıldığını belirten Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, “Belediye Çalışıyor, Alaşehir Değişiyor.”dedi.

  Alaşehir Belediyesi, yaptığı hizmet ve yatırımlarla ezber bozmaya devam ediyor. Her yıl hizmet bakımından çoğu İL BELEDİYESİNİ geride bıraktıklarını dile getiren Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, gerçekleştirilen hizmet ve yatırımlarla Alaşehir’in 2014 yılında yeni bir kimlik kazanacağını söyledi. Alaşehir’i “MARKA KENT” yapmak için altyapı, asfalt, görsel, sosyo-ekonomik ve kültürel çalışmaların da aralıksız sürdüğünü anımsatan Karaçoban, “Ekonomik ve kültürel gelişimini tamamlamış, altyapı sorunu olmayan ve her metrekaresi görsel güzelliklerle donanmış, “BÖLGENİN İHRACAT MERKEZİ” ve dahi “FESTİVALLER KENTİ” olmuş insanları mutlu ve yarınlarından da umutlu bir Alaşehir’e kavuşturmak için başlatmış olduğumuz çalışmalara aralıksız devam ediyoruz. Hizmet kervanımız hızla ilerliyor, Alaşehir değişiyor ve gelişiyor.”dedi.

1 AY İÇERİSİNDE 7 AYRI BÖLGEYE DAHA HİZMET YAPILDI

  Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Fen İşleri Müdürlüğünce 1 ay içerisinde gerçekleştirilen hizmetler hakkında da bilgiler verdi;

KURTULUŞ MAHALLESİ: Büyük Selçuklular caddesinin imar tadilat kısmında kalan ara caddelerde kilit parke taşı döşeme çalışmaları sürüyor. Zeytinlikli sokak civarında bulunan park alanında düzenlemeler başlatıldı. Yeni sanayi sitesi ile İzmir-Denizli karayolu altında bulunan Sarıkız Deresi üzerindeki köprü çalışmaları bitirildi. Yolda sıkıştırma işleminin ardından asfaltlaması yapılacak. Mahalleden geçen çevre yolunda 2. Etap asfalt çalışması için düğmeye basıldı.

HACIBEY MAHALLESİ: Sümer Oral Caddesi’nin üzerinde bulunan Gümüş dere sokağının (kanal kenarı ve civarı) ve civarında yer alan stabilize yollarının altyapı çalışmaları tamamlandı. Kaldırım düzenleme ve asfalt atma çalışmaları başlatıldı. Bölgedeki çalışmalar sürüyor.

FATİH MAHALLESİ: Ülker sokak ve civarında yer alan yol ağlarının altyapı, kaldırım düzenlemesi ve asfaltlama çalışmaları tamamlandı. Dikilitaş sokak da asfaltlandı.

İSTASYON MAHALLESİ: Dr. Sadık Ahmet caddesinin üst bölümünde kalan caddelerin asfaltlanması nihayete erdirildi. Mahallenin diğer çalışma yapılmayan sokak ve caddelerin fizibilite ve altyapı çalışmalarına da başlandı. Mahallenin ana caddesi konumunda olan Adnan Menderes Bulvarı da 2. Etap asfalt çalışması kapsamında yıl içerisinde revizyonu yapılacak.

SOĞUKSU MAHALLESİ: Sakarya caddesinin doğusunda kalan bölgede Tedaş tarafından gerçekleştirilen elektrik nakil hatlarını yer altına alma çalışmalarından kaynaklı bozulan yolların yenileme ve iyileştirme çalışmalarına devam ediliyor.

YENİ MAHALLE: Küme evler mevkiindeki asfaltlama çalışmaları bitirildi. İmam Hatip Lisesi’nin alt kısmında bulunan bölgede asfaltlama çalışmaları devam ediyor. Ilıca mahallesi ile yeni mahalleyi birleştiren Fırat Caddesi üzerinde bulunan Dr. Sadık Ahmet meydanının düzenleme çalışmaları da sonuçlanmak üzere.

GİRELLİ KÖYÜ (YENİ MAHALLE): Alaşehir-Uluderbent yolundan başlayan ve köy içene kadar devam eden ana yolun kaldırım ve tratuvar çalışmaları son sürat sürüyor. Söz konusu çalışmalar tamamlandığında yolun asfaltlaması da yapılacak.

OKULLARDA YAPILAN ÇALIŞMALAR: Alaşehir Belediyesi eğitim camiasına desteğini sürdürüyor. Atatürk İlköğretim Okulu ve Sekine Evren Kız Meslek Lisesi'nin bahçe düzenlemesi kapsamında asfaltlama çalışması yaptı. Ayrıca ilerleyen günlerde Selahattin Zuhal Barutçuoğlu Anadolu Lisesi bahçesinde de aynı çalışmaların yapılacağı belirtildi.