Çöp Ev Belediyemiz Ekiplerince Temizlendi

  İlçemizde Beşeylül Mahallesi Misak-ı Milli Caddesinde ikamet eden ve devamlı olarak evinde çöp biriktirdiği öğrenilen Mehmet Özsan’ın evindeki çöpler çevreye pis koku yaydığı için mahalle halkının şikayeti üzerine belediye ekipleri tarafından temizlendi.

  Çöp ev belediye ekipleri tarafından temizlendi. Sokakta topladığı çöpleri evinde biriktirdiği için evi her yıl belediye ekipleri tarafından temizlenen Beşeylül Mahallesi Misak-ı Milli Caddesinde ikamet eden Mehmet Özsan’ın evindeki çöpler geçtiğimiz gün mahalle halkının çevreye pis koku yaydığı gerekçesiyle şikayeti üzerine belediye ekiplerince yine temizlendi.

MAHALLE SAKİNLERİ KOKUDAN ŞİKAYETÇİ

  Konu hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan mahalle sakinleri” Mahallemizde ikamet eden Mehmet Özsan devamlı olarak sokakta topladığı çöpleri evinde topluyor. Bu çöpler hem çevreye pis koku yayıyor hem de görüntü kirliliği oluşturuyor. Ayrıca çöplerin biriktiği yerde farelerde yuva yaparak çoğalıyor. Malesef  bu vatandaşımız çöp biriktirme işini adeta alışkanlık haline getirmiştir. Belediye ekipleri her yıl evini bir iki defa çöplerden temizlemesine rağmen bu vatandaşımız evinde çöp biriktirmeye devam etmektedir. Belediyemizin bu hassas ve duyarlı çalışmasından dolayı mahalle sakinleri olarak başta belediye başkanımız Dr. Gökhan Karaçoban ve personeline teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştular.