Belediye’den Alaşehirlilere Müzik Şöleni

ALAŞEHİR’İN 91. KURTULUŞ GÜNÜNE ÖZEL;

  Alaşehir Belediyesi’nin yoğun hizmet ve yatırım çalışmaları ve sıra dışı belediyecilik hizmetleri sürerken, sosyal ve kültürel etkinlikleri de unutmuyor. Belediye yönetimi, Alaşehir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 91. Yıl dönümüne özel iki ayrı konser düzenledi. Konserlere sevilen ses sanatçıları LARA, RAFET EL ROMAN ve EZO katıldı. Yerel sanatçıların ve şov dünyasından 2 ayrı gösterinin de yer aldığı etkinliğe Alaşehirliler büyük ilgi gösterdi.

  Alaşehir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 91. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında Belediye Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü tarafından tertip edilen 2 ayrı halk konserlerinde, Alaşehirlilere müzik ziyafeti verildi. 4 Eylül’de sevilen sanatçı Lara konseri ile başlayan etkinlikte, 5 Eylül’de de Rafet El Roman ve Ezo birbirinden güzel şarkılarını Alaşehirliler için dinlendirdi. Konserlere ilçe halkının ilgisi büyük oldu. Her iki konseri de onbinler dinledi.

ALAŞEHİRLİLER LARA İLE COŞTU

  Alaşehir Belediyesi tarafından ilçenin kurtuluşunun 91. yılı kutlamaları çerçevesinde düzenlenen halk konserlerinin ilkinde önceki gün pop müzik sanatçısı Lara, sahne alarak söylediği birbirinden güzel şarkılarla vatandaşlara müzik ziyafeti çektirdi.

  Alaşehirliler Lara ile coştu. Alaşehir Belediyesi tarafından ilçenin düşman işgalinden kurtuluşu kutlama etkinlikleri kapsamında bu yıl 4-5 Eylül tarihlerinde ilçe Atatürk Stadyumunda düzenlenen halk konserlerinin ilkinde sahne alan Lara gerek sesi gerekse sahne performansıyla izleyicilerden tam not aldı.

  İlçe stadyumunda düzenlenen konseri Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Belediye Meclis Üyeleri Hasan Alıcı, Murat Biber, Adnan Tutar, Belediyespor Başkanı Mehmet Taşpınar ve vatandaşlar takip etti. Halk konseri kısa bir açılış konuşmasının ardından saat 21.30’da komedi dans üçlüsünün birbirinden başarılı tiplemeleri ve sahne şovlarından oluşan gösterileri vatandaşlar tarafından büyük bir beğeni ile takip edildi. Konserde saat 22.00’de Lara’nın sahne almasıyla coşku daha da arttı. Lara sahnede kaldığı yaklaşık 2 saatlik süre içinde kendi şarkıları ve çok çeşitli müzik dallarında seslendirdiği eserler ve sahne şovuyla izleyicilerden tam not aldı. Başarılı sanatçı Lara, şarkılarının yanı sıra çok başarılı bir şekilde yaptığı Sezon Aksu ve Yıldız Tilbe taklitleri ile de konseri izlemeye gelen vatandaşlara eğlenceli dakikalar yaşattı.

  Konser sonunda ayrıca Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, başarılı sanatçı Lara’ya bir plaket ve çiçek takdim etti.

İLÇE STADYUMU KIRMIZI BEYAZA BOYANDI

  Alaşehir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 91.yıl dönümü nedeniyle düzenlenen etkinliklerin finali 5 Eylül Perşembe akşamı ilçe stadyumunda Alaşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdikleri Rafet El Roman-Ezo konseriyle yapıldı.

  Rafet El Roman ve Ezo’dan müzik ziyafeti. Alaşehir’in düşman işgalinden kurtuluşu etkinlikleri çerçevesinde, Alaşehir Belediyesinin düzenlediği halk konserinde sahne alan Rafet El Roman ve Ezo, Alaşehirlilere müzik ziyafeti çektirdiler. Ayrıca etkinlikte stadyumdaki vatandaşların ayakta bayrak sallayarak hep birlikte coşkulu bir şekilde 10. yıl marşını söylemeleri ve havai fişek gösterisi de gecenin diğer ön plana çıkan unsurları idi. Konser alanında 5 bin adet Türk Bayrağı dağıtıldı.

KARAÇOBAN: 2014 YILINDA ÇOK FARKLI BİR ALAŞEHİR ORTAYA ÇIKACAK

  Vatandaşların yoğun ilgi gösterdikleri gözlenen konser programına Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, Alaşehir Emniyet Müdürü Sezgin Aydın, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan, Alaşehir Ziraat Odası ve Sulama Birliği Başkanı Necdet Türk ve Zorlu Holding Enerji Yatırımları Direktörü Osman Karabay katıldılar. Program sunucusunun sahneye çıkmasıyla start alan etkinlikte konser programına geçmeden önce bir takım etkinlikler yapıldı. Konser öncesi tüm stadın ayağa kalkarak ellerinde bayraklarla büyük bir coşkuyla 10. Yıl Marşını söylemeleri gecenin en anlamlı görüntüleri arasındaydı. 10.yıl marşının coşkuyla söylenmesinin ardından geceyi renk cümbüşüne döndüren havai fişek gösterisi vatandaşlardan yoğun bir ilgi gördü. Programda daha sonra 5. Eylül kutlamaları çevresinde ilçemizde bu yıl ilk kez Ziraat Odası’nın organizesinde yapılan ve üreticilerin yoğun katılımıyla aynı günün gündüz bölümünde gerçekleştirilen geleneksel üzüm yarışmasında dereceye girenlere ödüllerini Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk, Ticaret Odası Başkanı Mustafa Seyhan, Ticaret Borsasını temsilen Süleyman Yüksel ve Ziraat Odası Danışmanı Ziraat Mühendisi Dündar Yalçın verdi. Üzüm yarışmasının ödüllerinin dağıtılmasından sonra gecede Erdener ve Seda ikilisi yaptıkları komedi şovla vatandaşlara hoş dakikalar geçirttiler. Programda Rafet El Roman – Ezo konserinden önce Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban hazırlanan platforma çıkarak vatandaşlara hitap etti. Karaçoban konuşmasında ”Burada ellerinizde bayrakla söylemiş olduğunuz marşla dosta güven, düşmana haşmetinizi gösterdiniz. Alaşehir’in kurtuluş günü münasebetiyle hazırlamış olduğumuz bu programa buraya gelerek katıldığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Burada asılan afiş sanırım sizinde dikkatinizi çekmiştir. Alaşehir’imiz 16 Mahallesi, 6 Beldesi ve bütün köyleriyle büyük şehir oluyor. Şimdiye kadar bize göstermiş olduğunuz güvene teşekkür ederiz. Yaptığımız çalışmalarda çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. Ama sizden biraz daha sabır rica ediyoruz. Yapılan çalışmalarla 2014 yılında sizler çok farklı bir Alaşehir’le tanışacaksınız. Tüm bu çalışmalarımızda personelimiz insanüstü gayret göstermişlerdir. Daha dün gece sabah saat 5 civarlarında bu arkadaşlarımız yollara asfalt atıyorlardı. Ben kendilerinden çok memnunum Allah’ta onlardan memnun olsun.2009 yılında hepinizin bildiği gibi Alaşehir’imiz jeotermal ile tanıştı. İddia ediyoruz ki Alaşehir sosyo- ekonomik olarak en büyük adımı bu alanda atacaktır.”dedi.

  Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, konuşması sırasında platforma Zorlu enerji Direktörü Osman Karabay’ı davet ederek bir plaket verdi. Karaçoban plaket takdimi sırasında yaptığı açıklamada, “Zorlu grubu Jeotermal alanında Alaşehir’de ilk olarak çalışmalara başlayan ve daha sonra ilçemize 7 şirketin kuyu açmasına vesile olmuş bir şirkettir.” dedi.

KARABAY: JEOTERMAL ENERJİ ALAŞEHİR’İN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK

  Zorlu Enerji Yatırımlar direktörü Osman Karabay ise plaket takdimi sırasında yaptığı kısa konuşmasında ”Sayın Belediye Başkanının da ifade ettiği gibi Jeotermal enerji, Alaşehir’i seracılıktan, termal tesislerden Turizme kadar birçok alanda kalkınmasına katkı sağlayıp çok büyük bir şehir olmasını sağlayacaktır. Bize desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

  Zorlu Enerji Yatırımlar Direktörü Osman Karabay’ın konuşmasından sonra etkinlikte sahneye çıkan Rafet El Roman birbirinden güzel şarkılarını stadyumu dolduran izleyicilerle hep beraber coşkulu bir şekilde söyledi. Konserde ayrıca Rafet El Roman ve vokalisti Ezo’nun seyircinin isteğiyle iki defa seslendirdikleri aşka sürgün şarkısı en çok alkışı alan şarkıların en başında gelirken, Ezo’nun güzel sesiyle solo olarak söylediği sarı gelin şarkısı da dinleyicileri duygulandırdı.

KONSERLERE 22 BİN 500 ALAŞEHİRLİ İŞTİRAK ETTİ

  Alaşehirlilerin, Alaşehir Belediyesi tarafından düzenlenen halk konserlerine ilgisi büyük oldu. Resmi verilere göre; LARA, konserini 7 bin 500, RAFET EL ROMAN VE EZO konserini de 15 bin Alaşehirli dinledi. Toplamda 22 bin 500 müziksever 2 gün boyunca doyasıya eğlendi.

KONSERLERLE İLGİLİ FOTOĞRAF VE VİDEOLAR İÇİN RESİMLERİ TIKLAYINIZ.