Belediyenin Yaz Spor Okulları’na Büyük İlgi

  Alaşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından her yıl açılan Yaz Spor Okulları’na bu yıl da ilgi büyük oldu. 5 ayrı kategoride açılan okullara bu yıl 400 öğrenci kayıt yaptırdı. Özellikle futbol ve yüzme kursunda patlamanın yaşandığı öğrenildi.

  Alaşehir Belediyesi’nin Yaz Spor Okulları 400 öğrenci ile başladı. Bu yıl 5 kategoride düzenlenen kurslara; Yüzme kursuna 160, Futbol’a 150 Karate, Basketbol ve Voleybol’a da 30’ar öğrenci kayıt yaptırdı. Tüm branşlarda kurslar, 24 Haziran’da başladı ve 30 Ağustos’ta sona erecek. Kursların tamamında uzman ekipler görev alıyor. Kursun sonunda kursiyerlere başarı sertifikası da verilecek. Her yıl olduğu gibi bu yılda Belediye’nin Yaz Spor Okulları büyük ilgi gördü.

  Alaşehir Belediyesi’nin belediyespor ile işbirliğinde açtığı yaz spor okulları, 30 Ağustos’ta sona erecek ve kursun sonunda okulları başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verilecek. Öğrenciler 2 ay boyunca katıldıkları kategorilerde uzmanlar eşliğinde eğitim alacaklar.