Hoş Geldin “YA ŞEHR-İ RAMAZAN”

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, 11 ayın Sultanı Ramazan ayının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Yüce Kitabımız Kur’an-ı Kerim’in indirildiği ve 1000 aydan daha hayırlı olduğu bildirilen Kadir Gecesi’nin içinde olduğu Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Karaçoban, bütün Alaşehirlilere hayırlı Ramazanlar diledi.

Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban mesajında, ramazan ayının bütün Türk-İslam âlemine ve insanlığa hayırlı olmasını dileyerek;“Toplum hayatında huzur, yardımlaşma ve kaynaşmanın yoğun olarak yaşandığı af, mağfiret ve bereket ayı olan, 'Evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennemden kurtuluştur' diye müjdelenen Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Ramazan ayı, tutulan orucuyla, akşamları iftarıyla, verilen fitre ve zekâtıyla ibadetlerle dolu bir aydır. Bu ibadetler dolayısıyla Ramazan, ayların en bereketlisidir. Mübarek Ramazan ayı, Müslümanlar için el ele vermek, kaynaşmak ve yekpare olmak için bir vesiledir. Bugüne kadar birlik ve beraberlik örneği gösteren değerli hemşerilerimin, bundan sonra da aynı beraberliği göstererek ihtiyaç sahiplerine ellerini uzatıp bu mübarek aydan istifade edeceklerine inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle değerli hemşerilerimiz başta olmak üzere tüm halkımızın Ramazan ayını tebrik ediyor esenlikler diliyorum” dedi.