Belediye’den Sıra Dışı Bir Etkinlik Daha

11 ayın sultanı Ramazan ayına‘Mesnevide Oruç ve Sema gösterisi’ ile merhaba diyen Alaşehir Belediyesi, sosyal ve kültürel etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Alaşehirlileri değişik etkinliklerle buluşturmaya devam eden Belediye yönetimi, Ramazan ayının önemine ilişkin hazırladığı afiş ve broşürleri de şehir merkezinde bulunan 21 camide cemaate dağıttı.

Alaşehir Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün organize ettiği; ‘Mesnevide Oruç ve Sema gösterisi’ ile 11 ayın sultanı Ramazan ayına hoş geldin dedi. Alaşehir Sinema Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe; konuşmacı olarak katılan tasavvuf üstadı Mustafa Özbağ katıldı. Özbağ konuşmasında, orucun önemine, İslam ahlakına ve bazı dini konulara değindi. Akabinde yapılan Sema gösterisi ise izleyenleri büyüledi. Sıra dışı belediyecilik hizmetlerine bir yenisini daha ekleyen Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban ve ekibi, Ramazan ayının önemine ilişkin hazırladığı afiş ve broşürleri de şehir merkezinde bulunan 21 camide cemaate dağıttı.