Belediye’den Bir Dev Proje Daha

  ALAŞEHİR BELEDİYESİ; ADNAN MENDERES BULVARI’NI, KAVAKLIDERE CADDESİ’Nİ, ATATÜRK BULVARI’NI VE ÇATALTEPE YOLUNU KAPSAYAN 4 ANA YOL GÜZERGÂHI DAHA REVİZE EDİLECEK

İstasyon mahallesinin Adnan Menderes bulvarını, Hacıbey mahallesinin Kavaklıdere caddesini, Kurtuluş mahallesinden geçen çevre yolunu (Atatürk bulvarı) ve Çataltepe yolunu kapsayan yol güzergâhları yeniden revize edilecek. 4 ana bölgeyi kapsayan dev projenin 2. etap asfalt kaplama ve tretuvar yapım işi için ihale süreci Alaşehir Belediyesi tarafından başlatıldı.

  Alaşehir Belediyesi, 4 ana bölgede daha 2. etap asfalt kaplama ve tretuvar yapım işi için kolları sıvadı. İşin ihalesi 19 Haziran Çarşamba günü yapıldı. İhale süreci ve prosedür işlemlerinin tamamlanmasının ardından yer teslimi yapılarak işin 180 günde bitirilmesi hedefleniyor. Kavaklıdere Caddesi, Süleyman Demirel caddesi, Adnan Menderes bulvarı ve Çataltepe yolunu kapsayan 5 bin 500 metre uzunluğundaki yol güzergâhı bu çerçevede yapımı tamamlanacak.

KARAÇOBAN: PROJE 180 GÜNDE TAMAMLANACAK

  Alaşehir Belediyesi, Kavaklıdere caddesi, Süleyman Demirel caddesi, Adnan Menderes bulvarı ve Çataltepe yolunu kapsayan 5 bin 500 metre uzunluğundaki yol güzergâhının 2. etap asfalt kaplama ve tretuvar yapım işi için düğmeye bastı. Dev projenin maliyetinin 5 milyon TL olacağını dile getiren Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, “Projede ihale sürecini başlattık. İşin yapım ihalesi 19 Haziran Çarşamba günü ihale komisyonu huzurunda yapıldı. Sürecin ve prosedür işlemlerinin tamamlanmasının ardından yer teslimi yapılarak, iş 180 takvim günü içerisinde tamamlanacak. Projenin bu yıl içerisinde bitirilmesi hedefleniyor. Rabbim utandırmasın. Şimdiden ilçemize hayırlı uğurlu olsun.”dedi.