İmzalar Atıldı Büyük Proje Başladı

 

  ALAŞEHİR BELEDİYESİ’NİN 45 BİN 100 METRE KARE CUMHURİYET MEYDANI (KENT MEYDANI) VE ÇEVRE DÜZENLEME PROJESİNİN PROTOKOLÜ, BAŞKANLIK MAKAMINDA İHELEYİ KAZANAN FATİH KADAYIFÇILAR FİRMASI İLE ALAŞEHİR BELEDİYESİ ARASINDA YAPILDI. PROJENİN BU YILIN ARALIK AYINDA TAMAMLANMASI HEDEFLENİYOR.

  KENT MEYDANI Projesi’nin ihalesini kazanan Fatih Kadayıfçılar firması ile Alaşehir Belediyesi arasında iş yapım protokolü imzalandı. Başkanlık makamında gerçekleşen imza töreninde;100 sayfadan oluşan protokole imzaları, Alaşehir Belediyesi adına belediye başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, firma adına da Fatih Kadayıfçılar attı.

  Alaşehir Belediyesi’nin 45 bin 100 metre kare Cumhuriyet Meydanı (KENT MEYDANI) ve çevre düzenleme projesinin protokolü yapıldı. İmzalar atıldı; büyük projede yer teslimi yapıldı, mütahit firma da işe başladı. 100 sayfadan oluşan protokole imzaları Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, ihaleyi kazana firma adına da Fatih Kadayıfçılar attı. Başkanlık makamında yapılan imza törenine; Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Belediye Meclis Üyeleri; İnşaat Yüksek Mühendisi Süleyman Keskin, Hasan Alıcı, Murat Biber ve Adnan Tutar ile ihaleyi kazanan Fatih Kadayıfçılar firmasının yetkilileri ve Belediye Daire amirleri katıldı.

KARAÇOBAN: PROJE 210 GÜNDE TAMAMLANACAK

  17 Nisan Çarşamba günü yapılan “KENT MEYDANI” Projesi’nin ihalesini kazanan Fatih Kadayıfçılar Firması ile imzalanacak protokol öncesi konuşan Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, büyük projenin yer teslimin ardından 210 gün içerisinde (7 ay) tamamlanmasının hedeflendiğini belirterek, şunları söyledi:

  “Alaşehirlilere asgari 50-60 yıl hizmet verecek olan bu projeye büyük önem veriyoruz. İlçe halkının beklentisi de çok yüksek. Projede koordineli bir çalışma bekliyor ve işin zamanında tamamlanmasını istiyoruz. Çalışmaların yürütüleceği alan, esnafların ağırlıkta olduğu bir bölge. Bu nedenle esnaflarımızın mağdur olmamaları için gerektiğinde çalışmaların gece saatlerine kaydırılmasını istiyoruz. İşin zamanında bitirilmesi bizim için önemli. Belediye imkanlarını her zaman yanınızda bulacaksınız. Onun için projenin her aşamasında koordineli bir çalışma bekliyor, halkımızın beklentisine cevap vermek istiyoruz. Şimdiden Alaşehirlilere ve taraflara hayırlı uğurlu olsun.”

  İhaleyi kazanan firma sahibi Fatih Kadayıfçılar da projenin zamanında tamamlanması için her türlü imkânları seferber edeceklerini ve Alaşehirlilerin beklentilerini boşa çıkarmayacaklarını söyledi. Kadayıfçılar, projenin herkes için hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

  Dilek ve temennilerin ardından, KENT MEYDANI Projesi’nin protokolü taraflarca imzalandı. Projenin ihale bedelinin 4 milyon 402 bin TL olduğu, işin bu yılın Aralık ayı içerisinde bitirilmesinin hedeflendiği açıklandı.