Şeyh Sinan Camisi de Işıklandırılacak

Alaşehir Belediyesi, Merkez Pazar Cami’nin ardından, Şeyh Sinan Camisinde de bir takım çalışmalar yapacak. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, İlçe Müftülüğünden ve Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneğinden gelen talep üzerine, Şeyh Sinan Camisinde de ışıklandırma ve musalla taşının çadırla örtülme işinin yapılacağını söyledi.

Alaşehir Belediyesi, Merkez Pazar Cami’nin ardından, Şeyh Sinan Camisini de ışıklandıracak. İlçe Müftülüğünden ve Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneğinden gelen talebi dikkate alan Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, çalışmaları gerçekleştirecek olan Fen İşleri Müdürlüğüne gerekli talimatların verildiğini, istenilen ışıklandırma ve musalla taşının üzerinin örtüme işine kısa sürede başlanacağını söyledi. İmkanlar ölçüsünde ve ihtiyaca göre bazı ibadet hanelerde birçok çalışmaların yapıldığını ifade eden Karaçoban, “Şeyh Sinan Camimizdeki çalışmaları da üstlendik. Gerekli çalışmalar kısa sürede başlayacaktır. Cami plan ve program çerçevesinde kısa sürede tamamlanacaktır. Ata yadigarlarımızdan bir diğer camimiz, Yıldırım Beyazıt Camimizde de bir takım çalışmalar yapılacak. Alaşehir’imize hayırlı uğurlu olsun.”dedi.