MHP’li Başkanlar Demirci’de Buluştu

   

  MHP’li Belediye Başkanları’nın her ay düzenli olarak bir araya geldiği ve görüş alışverişinde bulunduğu toplantı, bu kez Demirci Belediye Başkanı İhsan Temel’in ev sahipliğinde gerçekleşti. Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’ın da katıldığı toplantıda, birlik ve beraberlik mesajları verildi.

  Her ay bir belediyenin ev sahipliğinde yapılan ve Milliyetçi Hareket Parti’li (MHP) Belediye Başkanlarının bir araya gelerek karşılıklı görüş alışverişinde bulunduğu toplantıların bir diğeri Demirci’de yapıldı. Demirci Belediye Başkanı İhsan Temel’in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, Killik Belediye Başkanı Halil kara, Kemaliye Belediye Başkanı Mehmet Ok, Koldere Belediye Başkanı Recep Serdar Yıldırım, Hamzabeyli Belediye Başkanı Sami Acar, Gökkaya Belediye Başkanı İbrahim Kara, İcikler Belediye Başkanı Mevlüt Karabacak, Yılmaz, Belediye Başkanı Serdar Ogan, Mütevelli Belediye Başkanı Süleyman Kahraman, Urganlı Belediye Başkanı Halil Daşkan, eski belediye başkanları ve belediye meclis üyeleri ile birlikte partililer katıldı.

DEMİRCİ HALKI KÜLTÜR MERKEZİ’NE KAVUŞTU

  Demirci Belediye Başkanı İhsan Temel tarafından ağırlanan heyet, öncelikle yeni yapılan kültür merkezini ziyaret etti. Temel, Demirci’nin ihtiyacı olan düğün salonu, sinema salonu ve sosyal aktivite alanlarını bir arada bulunduran kültür merkezini ilçeye kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, kültür merkezi hakkında bilgi verdi. İncelemelerin ardından heyet kültür merkezinde verilen yemekte ağırlandı.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJLARI

   Demirci Belediye hizmet binasına gerçekleşen toplantıda, istişarelerin 2009 yılından bu yana düzenli olarak devam ettiğine dikkat çeken Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yaklaşan yerel seçimler öncesinde de daha sık bir arada bulunduklarını belirtti. Manisa’nın dört bir yanındaki çalışmaları değerlendirdiklerini, çizilen yol haritası doğrultusunda Manisa halkına en iyi hizmeti yapmanın çabasında olduklarını belirten Başkan Ergün, toplantıya iştirak eden tüm belediye başkanlarına teşekkür etti. Ev sahibi Demirci Belediye Başkanı İhsan Temel de tüm belediye başkanlarına teşekkür ederek, “MHP’li Belediye Başkanları olarak, aynı bayrak altında çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Sürekli bir araya gelerek, değerlendirmelerimiz ve fikir alışverişlerimiz doğrultusunda halkımıza en iyi hizmeti yaptığımıza inanıyoruz. Halkımızın hizmetlerimizi takdir etmesi, memnuniyetini ifade etmesi de doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Büyükşehir olarak gireceğimiz 2014 yerel seçimlerinde partimizin bayrağını büyükşehir başta olmak üzere tüm ilçelerimizde dalgalandırmayı hedefliyoruz. Büyükşehir yarışını birlik ve beraberlik içinde alnımızın akıyla tamamlayacağımıza dair inancımız tamdır. Manisa halkını kucaklayan, şehirciliği çok iyi bilen, bilgi ve tecrübesini hizmetleriyle ortaya koyan belediye başkanlarımızla bu yolda daha çok yol kat edeceğiz” dedi