Başkan Karaçoban’a Teşekkür Plaketi

 

   Muharip Gaziler Derneği’nden Başkan Karaçoban’a teşekkür plaketi

   Alaşehir Muharip Gaziler Derneği tarafından gaziler arasında diyaloğu güçlendirmek maksadıyla pilav günü düzenlendi. Etkinliğin onur konuğu Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’dı. Başkan Karaçoban’a derneğe verdiği maddi ve manevi destekten dolayı teşekkür plaketi de verildi.

  Muharip Gaziler Derneği’nden pilav günü. Alaşehir Muharip Gaziler Derneği tarafından gaziler arasında diyaloğu güçlendirmek maksadıyla pilav günü düzenlendi. Dernek binasının önünde yapılan etkinliğe; Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Osman Saraç, Belediye Meclis Üyesi Hasan Alıcı, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

SARAÇ: AMAÇ GAZİLER ARASINDA DİYALOĞU GÜÇLENDİRMEK

  Pilav günü hakkında gazetemize kısa bir açıklama yapan Alaşehir Muharip Gaziler Derneği Başkanı Osman Saraç, ”Bu etkinliği gaziler arasında diyaloğu güçlendirmek maksadıyla yaptık. Ayrıca etkinliğimizde derneğimize katkılarından dolayı Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban ve Belediye Meclis Üyesi Hasan Alıcı’ya teşekkür babında birer plaket takdim ettik. Bizlere ve derneğimize maddi ve manevi katkılarından dolayı belediye başkanımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz.” dedi.

  Dernek başkanı Saraç’ın elinden teşekkür plaketini alan Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban da yaptığı konuşmada; vatanın ve milletin bekası için her türlü fedakârlığı yaparak “GAZİLİK” mertebesine yükselenlerin elinden plaket almasının kendisini mutlu ettiğini söyledi. Karaçoban, “Bu plaketi ömrünün sonuna kadar en has köşede muhafaza edeceğim. Çok duygulandım. Beni mutlu ve bahtiyar ettiniz. Sizler, bizlerin baş tacısınız. Bu kutsal vatana hizmetlerinizden ve bizlere layık gördünüz bu anlamlı plaketten dolayı bir kez daha teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz.”şeklinde konuştu.