TSM Korosu'ndan Müzik Ziyafeti

     

Alaşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu’nun geleneksel ‘Bahar Konseri’ne ilgi bu yıl da büyüktü. Çamlık Park’ında verilen ücretsiz konsere yaklaşık 1000 kişi katıldı. 2 bölümden oluşan müzik ziyafetinde 31 eser seslendiren koro, Alaşehirlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

  Alaşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, Geleneksel Bahar Konseri’nde, Alaşehirlilere müzik ziyafeti sundu. Alaşehirlilerin, belediye önünden kaldırılan ücretsiz minibüslerle taşındığı geleneksel ‘Bahar Konseri’ne, bu yılki ilginin geçtiğimiz yıllara oranla daha yoğun olması dikkatlerden kaçmadı. KONSERE İLGİ BÜYÜKTÜ

   Alaşehir Belediyesi ‘Türk Sanat Müziği Korosu’nun Bahar Konseri’ne yaklaşık 1000 dinleyici katıldı. Şef Ayşe Taş yönetimindeki koro, Segah, Hüzzam, Uşşak ve Muhayyer makamlarda olmak üzere, 31 eser seslendirdi. Diğer taraftan konser, Alaşehirlilerin büyük beğenisini kazandı.

   Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Alaşehir Çamlık Park’ında saat 21.00’da başlayan konserin ardından bir konuşma yapan Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, “Rutin belediyecilik hizmetlerinin yanında sosyal ve kültürel faaliyetlere de ayrı bir önem veriyoruz. Bundan böylede ‘Bölgenin İhracat Merkezi ve Festivaller Şehri Alaşehir’e yakışır faaliyetlerle değerli Alaşehirlilere hizmet vermeye devam edeceğiz. Davetimize icabet eden tüm Alaşehirlilere de teşekkür ediyorum.” dedi.

GECENİN ONUR KONUĞU KEMAL İNAN’DI

  Sunuculuğunu Pınar Dümbek’in yaptığı müzik ziyafetinin ardından Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, 44 kişilik kor0 adına Şef Ayşe Taş’a Çiçek vererek, teşekkür etti ve başarılarının devamını diledi. Belediye Türk Sanat Müziği Korosu’nun ‘Bahar Konseri’ne Kaymakam kemal İnan, Belediye Meclis Üyeleri, Daire Amirleri ve çok sayıda davetli ile 1000’e yakın müzik sever vatandaş katıldı.