Harcadığımız Her Kuruşun Hesabını Veririz

     Karaçoban: Alaşehirlilere harcadığımız her kuruşun hesabını veririz

   Alaşehir Belediyesi’nin 2011 yılında ihale ettiği ve 2012 yılında ihaleyi kazanan firma tarafından altyapı ve sıcak asfaltlama çalışmalarının tamamladığı, 8 bin 50 metre uzunluğundaki ana arter prestij yol güzergahlarındaki bozulmalar tepki çekiyor. Bu konuda şikayetlerin artması üzerine bir açıklama yapan Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, ihale kapsamında yapılan ana arter prestij yolların belediye tarafından teslim alınmadığını, bu nedenle eksikliklerin yüklenici firma tarafından yıl içerisinde giderileceğini söyledi.

  Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, geçen yıl tamamlanan ana arter prestij yol ağlarındaki bozulmaların yüklenici firma tarafından bu yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi. Hava şartlarına bağlı olarak meydana gelen bozulmaların 2. Kat asfalt çalışmasıyla telafi edileceğini dile getiren Karaçoban, “Söz konusu ana arter yolları, yapım işini üstlenen firmadan teslim almadık. Bu arada, belediye olarak ihaleye bir madde ekleyerek, hava şartlarına bağlı bozulma, çökme gibi eksikliklerin giderilmesini yüklenici firmaya ihale ettik. Bu nedenle, eksiklikler ve bozulma olan yerlerde tamirat ve bakımlar ihaleyi kazanan firma tarafından yapılacak. Bu çalışmalar bu yıl içerisinde tamamlanacak.”şeklinde konuştu.

“BELEDİYE OALARAK İNCE ELEYİP, SIK DOKUYORUZ”

   Göreve geldikleri günden beri Alaşehirlilerin emanetlerine sahip çıktıklarını belirten Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, “Yaptığımız tüm işleri ince eleyip, sık dokuyoruz. Bey tül mal’a sahip çıkarak, emanetinizi yerli, yerinde ve liyakatli hizmet ve yatırımlara harcamaya özen gösteriyoruz. Tek kuruşun bile hesabını yapıyoruz. Bunu ifade ederken yürekten söylüyorum. Belediyemizi evimizi yönetir gibi yönetiyoruz. Alaşehirliler rahat olun! Emanetiniz emin ellerde.”dedi.