MHP'li Başkanlar Koldere'de Buluştu

 

   MANİSA'DAKİ MHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANLARININ HER AY DÜZENLİ OLARAK BİR ARAYA GELDİĞİ VE GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDUĞU TOPLANTI, BU KEZ KOLDERE BELEDİYESİ'NİN EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİ.

   Manisa'daki MHP'li belediye başkanlarının her ay düzenli olarak bir araya geldiği ve görüş alışverişinde bulunduğu toplantı, bu kez Koldere Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşti. Toplantıya Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban da katıldı.

  Her ay bir belediyenin ev sahipliğinde yapılan ve MHP'li belediye başkanlarının bir araya gelerek karşılıklı görüş alışverişinde bulunduğu toplantıların sonuncusu Koldere'de gerçekleştirildi. Koldere Belediye Başkanı Recep Serdar Yıldırım'ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya MHP 23. Dönem Manisa Milletvekili Mustafa Enöz, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Demirci Belediye Başkanı İhsan Temel, Selendi Belediye Başkanı Nurulllah Savaş, Killik Belediye Başkanı Halil Kara, Kemaliye Belediye Başkanı Mehmet Ok, Gökkaya Belediye Başkanı İbrahim Kara, İcikler Belediye Başkanı Mevlüt Karabacak, Yılmaz Belediye Başkanı Serdar Ogan, İshakçelebi Belediye Başkanı Hakan Ulak, Mütevelli Belediye Başkanı Süleyman Kahraman, Urganlı Belediye Başkanı Halil Daşkan, eski belediye başkanları ve belediye meclis üyeleri ile birlikte partililer katıldı.

   Toplantıların 2009 yılından bu yana düzenli olarak devam ettiğini hatırlatan Manisa Belediye Başkanı Ergün, yaklaşan yerel seçimler öncesinde yapılan bu toplantıların önemine dikkat çekti.

"YARIŞI ALNIMIZIN AKIYLA TAMAMLAYACAĞIZ"

   Davetlerine katılan tüm Belediye Başkanlarına teşekkür eden Koldere Belediye Yıldırım da, "Büyükşehir olarak gireceğimiz 2014 yerel seçimlerinde partimizin bayrağını büyükşehir başta olmak üzere tüm ilçelerimizde dalgalandırmayı hedefliyoruz. Çalışarak, birlik ve beraberlik içinde bu yarışı alnımızın akıyla tamamlayacağımıza inancım tam. Herkesi kucaklayan, şehirciliği çok iyi bilen, tecrübeli belediye başkanlarımız var. Umarım 2014 seçimleri ülkemiz ve Manisa'mız için hayırlı olur" dedi.