Alaşehir, Karate Şampiyonası'na Ev Sahipliği Yapacak

Türkiye Karate Federasyonu tarafından 2013 yılı faaliyet raporu kapsamına alınan Türk Cumhuriyetleri ve Toplulukları Karate Şampiyonası, Alaşehir'de yapılacak. Haziran ayı içerisinde yapılması planlanan ve Milli Takımlar düzeyinde gerçekleştirilecek olan şampiyonaya, 14 Ülkeden toplam 350 sporcunun katılması bekleniyor.

  Alaşehir Belediyesi, haziran ayı içerisinde yapılması planlanan ve Milli Takımlar düzeyinde gerçekleştirilecek olan Türk Cumhuriyetleri ve Toplulukları Karate Şampiyonası'na ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Türkiye Karate Federasyonu As Başkanı, Dünya Hakemi ve Avrupa Hakem Kurulu Üyesi Timur Özdemir ile Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban bir araya geldi. Belediye Halkla İlişkiler Müdürü Hasan Deniz, Belediyespor Karate Takımı Antrenörü Bilal Gültekin, Karate Antrenörü Çilem Gençtürk'ünde yer aldığı görüşmede Başkan Karaçoban, haziranda yapılması planlanan ve Milli Takımlar düzeyinde gerçekleştirilecek olan organizasyona hazırlık için yapılacak çalışmaların startını verdi. Başkan Dr. Gökhan Karaçoban, böyle bir şampiyonaya ev sahipliği yapmaktan mutlu olacaklarını dile getirerek, şunları söyledi: "Haziran ayında üç gün devam etmesi planlanan şampiyonaya 350 sporcu katılacak. Alaşehir'de yapılması için arkadaşlarımız gerekli çalışmaları yapmaya başladı. Bu şampiyona ilçemizde olduğunda, Alaşehir'in adı dünyaca tanınacak. Organizasyonun eksiksiz olması için hazırlık çalışmalarına başladık."

ÖZDEMİR, SPORCULARA SEMİNER VERDİ

   Karatedeki başarıları ile göz kamaştıran Alaşehir Belediyespor Karate Takımı'nın sporcuları, Federasyon yetkililerinin de takdirini kazandı. Türkiye Karate Federasyonu As Başkanı, Dünya Hakemi ve Avrupa Hakem Kurulu Üyesi Timur Özdemir, sporculara uygulamalı seminer verdi. Daha önce iki kez Alaşehir'e geldiğini belirten Özdemir, "Karatedeki başarıları ile göz kamaştıran sporculara daha önce iki kez seminer verdim. Başarılarının devamı için Karatedeki yeni kuralları anlatmak ve onların moral motivasyonunu en üst seviyelerde tutmak amacıyla bir kez daha seminer verdim. Uygulamalı eğitim seminerinde sporcuların istekli ve arzulu oluşları beni mutlu etti" dedi.