Karaçoban, “Belediyeye Atılan Şayialar Doğru Değil”

 

   Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, taşınma sürecine girilen 200 yataklı yeni devlet hastanesinde incelemelerde bulundu. Başhekim op. Dr. Aydın Er’in ve Hastane Müdürü Ömer Ali Coşkun’un da eşlik ettiği, ziyaretle ilgili olarak bir açıklama yapan başkan Karaçoban, “Hastaneyle alakalı belediyemiz hakkında çeşitli şayialar ortaya atılıyor. Bunlar doğru değil.”dedi.

   Taşınma süreci işleyen 200 yataklı yeni devlet hastanesi ile alakalı, Alaşehir Belediyesi’ne çeşitli şayialarda bulunulması üzerine hastane inşaatında Başhekim Op. Dr. Aydın Er ve Hastane Müdürü Ömer Ali Coşkun ile birlikte incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, hastane yönetiminden çeşitli bilgiler aldı. Belediye yönetiminin hastaneyle ilgili bazı zorluklar çıkardığı, bundan dolayı işlerin yavaş ilerlediği dillendiriliyordu.

KARAÇOBAN: BİZE İFTİRA ATIYORLAR

   İnceleme ziyaretinin ardından bir açıklama yapan Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, “Hastaneyle alakalı belediyemiz hakkında çeşitli şayialar ortaya atılıyor. Bunlar doğru değil. Aksine belediye yönetimi olarak bizden ne talep edildiyse imkânlar ölçüsünde yerine getirildi. Sonuçta bu yatırım Alaşehir’e yapılıyor. Yine bilinmelidir ki; bizden bir yardım talebi olursa, belediyenin tüm imkânları seferber edilecektir. Hal böyleyken, işi yokuşa sürmemiz mümkün değildir. Alaşehirliler bizi çok iyi tanıyor. Onun için bizim sağlık konusunda siyaset yapmayacağımızı bilirler. İnsan telafisi olmayan tek varlıktır. Alaşehirliler olarak, beklentimiz şudur; hastane içinin son teknolojik teçhizatlarla donatılması ve uzman doktor ile personelin eksikliklerinin giderilmesidir. Hastanemiz yine sevk hastanesi olacaksa, Alaşehirlilerin 5 yıldızlı otele ihtiyacı yoktur.”şeklinde konuştu.