ŞEHİR GİRİŞİ - SÜLEYMAN DEMİREL BULVARI YÜRÜYÜŞ YOLU PROJESİ

Şehir girişinde bulunan Süleyman Demirel caddesinde ana yolun kenarındaki mevcut kaldırımlar yaya sirkülasyonu için yetersiz kalması ve oradaki mevcut esnafın canlılık kazanması bunun yanında yaz günlerinde şehirde nefes alınabilecek şık  bir yürüyüş yolu tasarladık. Alaşehir Belediyesi, şehir girişinden başlayan Süleyman Demirel Caddesi yeniden düzenlendi. Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Süleyman Demirel Caddesi’nin şehrin bir nevi vitrini olduğunu, bu nedenle bu caddenin en kısa zamanda bitirildiğini söyledi.

"BELEDİYE ÇALIŞIYOR, ALAŞEHİR DEĞİŞİYOR"

ALAŞEHİR VE ALAŞEHİRLİLER İÇİN DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR, HİZMET BİZDEN TAKDİR ALAŞEHİRLİLERDEN

İŞTE  TAMAMLANAN YENİ ŞEHİR GİRİŞİ - SÜLEYMAN DEMİREL BULVARI YÜRÜYÜŞ YOLU PROJEMİZ