Park ve Bahçeler Müdürlüğünden Yazlık Bakım

Alaşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tırpanladı;

Alaşehir Park ve Bahçeler Müdürü Kadriye ÖZDOĞAN “Müdürlüğümüze bağlı ekipler İlçe Genelinde bulunan Park, Bahçelerdeki bitkilerin yazlık bakımlarına başladı; İstasyon Mahallesi galericiler sitesi yan tarafındaki Cadde de kaldırım kenarlarındaki yabancı otları tırpanlayarak ıslahını gerçekleştirdi. Başta Mezarlıklar olmak üzere SGK ve Ceza evi bahçesindeki çimlerin biçilmesi ile daha temiz ve görsellik içerisinde pırıl pırıl hale getirildi. Alaşehir Belediyesi eski Belediye Başkan Yardımcımız rahmetli Hasan NOYAN'ın adını yaşattığımız parkta ve Mutlu adımlar sevgi parkı gibi yeşil alanlarda çimlerin biçilmesi tamamlandı. İlçemiz içerisinde bulunan İstasyon Mahallesindeki boş arsaların ve yapısal peyzaj uygulaması yapılmayan park alanlarındaki yabancı otların temizlenmesini kepçe ile gerçekleştirip yabani otlarında biçip, İlaçlanarak kurumasını sağladık. Kutlu Doğum parkı, Kilise, Sarıkız meydanı çimlerinin ve Belediye idari bina bahçesi çimlerinin temizleme işleri yapıldı. Mesire alanı olan Kenan Evren parkı içerisindeki çimleri de biçtik” dedi.