Serinköy Ve Karacalar Mahallesine Ziyaret

Karaçoban dan Serinköy Ve Karacalar Mahallesine Ziyaret

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban Vatandaşa en iyi hizmeti verebilmek için başlattığı Mahalle Ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Planlanmış program dahilinde yapılan ziyaretlerde Birim Müdürlerini de yanında bulunduran Karaçoban, Mahallelere yapılabilecek hizmetleri yerinde değerlendirerek en kısa sürede faaliyete geçirmeyi hedefliyor.

SERİNKÖY VE KARACALARDA TARIMSAL SULAMA

Serinköy Mahallesinde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Dr. Gökhan KARAÇOBAN, 3000 dönümden fazla araziye sahip olan mahallede su sıkıntısı yaşayan Çiftçi için biri 146 metre diğeri ise 140 metre derinliğinde 2 adet tarımsal sulama sondajı yapılacağının müjdesini verdi. Mahallenin bir başka sıkıntısı olan Caberburhan ve Serinköy arasında bulunan yolda yol sıkıştırma ve bakım çalışmaları için Fen işleri müdürlüğüne talimat verdi. Aynı çalışmaları Karacalar Mahallesinde de yapan Başkan Karaçoban tarımsal sulama ihtiyacı olan mahalleye de 2 tane sulama sondajının yapılacağını bildirdi.