Mahallelerdeki Sorunları Yerinde İnceliyor

Alaşehir Belediyesi Mahallelerdeki Sorunları Yerinde İnceliyor

Alaşehir Belediyesi’nin kırsal alanda bulunan mahallelerde başlattığı hizmet çalışmaları devam ederken, Belediye Başkanı Dr. Gökhan KARAÇOBAN, bugüne kadar hizmet alamamış mahalleleri yerinde inceleyerek, sorunları mahalle muhtarı ve halkla birlikte tespit ediyor.

Büyükşehir yasasıyla birlikte köylerin mahalle statüsüne dönüşmesinin ardından sorumluluk alanı genişleyen Alaşehir Belediyesi, kırsal mahallelerde ki sorunları çözmeye devam ediyor. Azıtepe Mahallesinde incelemelerde bulunan Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan KARAÇOBAN, “Sorunların tespiti, yerinde çözüm üretilmesi, vatandaşların da bilgilerine başvurulması için başlattığımız mahalle gezilerimize ara vermeden devam ediyoruz. Geziler sırasında tespit edilen sorunların en kısa sürede çözümü için gayret gösteriyoruz. Mahalle arasında acil stabilize yapılması gereken yollarımızı gördük. İmkanlarımız dahilinde sorunları çözüme kavuşturacağız. Vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir ortamda yaşam sürmeleri için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.