Beşeylül Festivali İptal Edildi

Alaşehir Belediyesi, büyük bir coşkuyla düzenlenmesi için tüm hazırlıklarını tamamladığı Beşeylül Festivali’nin, son dönemde artan terör olayları ve art arda gelen şehit haberleri nedeniyle iptal edildiğini açıkladı.

Konu hakkında bir açıklama yapan Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan KARAÇOBAN “Hepimizin bildiği gibi yakın coğrafyamız kan gölüne dönmüş durumda. Vatanımız ve Bayrağımız için zor şartlarda fedakarca görev yapan askerlerimizle polislerimize kalleşçe saldırılar oldu. Bu saldırılarda vatan sevdalısı, bayrak sevdalısı, yiğit polislerimizi ve askerlerimizi şehit verdik. Terör saldırılarında şehit olan tüm güvenlik güçlerimize tekrar Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı ve sabır diliyorum. Ülke olarak bu acılar bizleri derinden yaraladı. Yaşanan hüzün de, acı da yüreklerimizde hala sımsıcak. Biz biliyoruz ki, bu saldırılar bizim kardeşliğimizi ve huzurumuzu hedef almaktadır. Ama oyuna gelmeyeceğiz, karanlık zihniyetli bölücülere de meydanı bırakmayacağız. Şehitlerimizin de kemiklerini sızlatmayacağız. Bizlerde kara toprağa düşen vatan evlatlarımız gibi sonuna kadar Vatanımıza, bayrağımıza, ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve bağımsızlığına sahip çıkacağız. Teröre ve terörü besleyen güçlere karşı hep kararlı bir duruş sergileyeceğiz. Bunu yaparken de birlik olacağız. Ben eminim ki, bu iptal kararımızı Alaşehirli hemşerilerimiz de hiç tereddüt etmeden destekleyeceklerdir” dedi.