Başkandan Gürsu Mahallesine Ziyaret

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan KARAÇOBAN’ın geleneksel olarak her hafta Cuma günü yaptığı ziyaretler kapsamında bu hafta Gürsu Mahallesini ziyaret etti. Cuma Namazı çıkışında vatandaşlarla bir araya gelen Karaçoban, mahalle sakinleriyle sohbet edip sorunlarını dinledi.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan KARAÇOBAN’A mahalle ziyaretlerinde Belediye Meclis üyesi Hasan ALICI, Fen İşleri Müdürü Emin DİKİCİ ile Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Hüseyin SOMUNCU eşlik etti. Mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri tarafından ilgi ile karşılanan Başkan Karaçoban, “Büyükşehir uygulamaları neticesinde ilçemize bağlı birer mahalle haline gelen eski belde ve köylerimizi sık sık ziyaret ederek buralarda ikamet eden vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Sıkıntıların çözümü ve taleplerin alınması noktasında bu ziyaretlerin çok yararlı olduğunu düşünüyorum. Çalışmalarımızın şekillendirilmesinde ve planlanmasında bu görüşmelerin, hemşerilerimizin fikirlerinin önemli payı var. Ziyaretlerimiz esnasında bizleri içtenlikle, samimiyetle karşılayan tüm muhtarlarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.