Belediye Personeline Sağlık Protokolü

Alaşehir Belediyesinden Personeline Sağlık Protokolü

Alaşehir Belediyesi ile Grand Medical Hastanesi arasında imzalanan protokol ile Belediye çalışanları ve birinci derecede ki akrabaları (eş, çocuk, anne, baba) ucuz sağlık imkanından yararlanabilecek.

Tüm belediye çalışanları ve yakınlarını kapsayan sağlık protokolü ile Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) güvencesini kullanacak personele; muayene, laboratuvar tahlilleri, radyolojik tetkikler, doğumlar ve ameliyatlarda yüzde 20 oranın da indirim yapılacak.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan KARAÇOBAN, belediye personeli ile birinci derece yakınlarının ucuz ve kaliteli sağlık hizmetleri alması anlamında Grand Medical Hastanesi ile yapılan 'Sağlık Protokolü'nün hayırlı olmasını diledi.

Alaşehir Bölgesi'nin devletin sağlık yatırımı açısından şanssız bir ilçe olduğuna da dikkat çeken Belediye Başkanı Dr.Gökhan KARAÇOBAN bu tablonun değişmesi ve tüm halkın en güzel ve en iyi şartlarda sağlık hizmetlerinden yararlanabilmesi için proje çalışmalarının devam ettiğini söyledi.