Birim Müdürlüklerine Yeni Atama

Alaşehir Belediyesinden Birim Müdürlüklerine Yeni Atama

Alaşehir Belediyesi bünyesinde köklü bir değişime giderek 6 birim Müdürlüğüne yeni atamalar yaptı.

Yapılan atamalar neticesinde, Zabıta Müdürlüğü kadrosuna, Zabıta Müdür Vekilliği yapan Erol KACAR asil olarak, Temizlik İşleri Müdürlüğü kadrosuna, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünü vekâleten yürüten Erdal VATANSEVER vekâleten, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü kadrosuna, Kurumumuzda Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Muammer İBİŞOĞLU vekâleten, Mali Hizmetler Müdürlüğü kadrosuna, Mali Hizmetler Memuru İsa ERBAY vekâleten, Yazı İşleri Müdürlüğü kadrosuna Mali Hizmetler Müdürlüğü’nü vekâleten yürütmekte olan Hasan ERAYBAT vekâleten ve Boş durumda olan Muhtarlıklar Müdürü kadrosuna, Ziya DEMİREL vekâleten atanmıştır.

BAŞKAN'DAN TEŞEKKÜR

Yapılan değişikliğin bir Bayrak yarışı olduğunu belirten Belediye Başkanı Dr. Gökhan KARAÇOBAN, bu güne kadar hizmet eden birim müdürlerine teşekkür ederek şunları söyledi.

Görev yerleri değiştirilen ya da görevden alınan arkadaşlarımız başarısız olduklarından değil, hizmete yeni bir heyecan getirilmesi ve bayrak yarışı çerçevesinde bu değişimler yapılmıştır. Belediyecilik hizmetlerinde "ben" değil "biz" anlayışı hakim olmalıdır. Bizlerde yeni ekip ve yeni heyecanla hizmetlerimize yeni halkalar eklemek için bu değişimi zorunlu gördük. Ben bugüne kadar hizmet eden müdürlerimize teşekkür ediyor yeni atanan birim müdürlerimiz ile görevlerinde kalan birim müdürlerimize başarılar diliyorum. Dedi