Manisa Şehidini Göz Yaşlarıyla Uğurladı

Diyarbakır’ın Lice ilçesinde askeri araca düzenlenen saldırıda şehit olan Jandarma Astsubay Başçavuş İsmail Yavuz son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Astsubay Jandarma Başçavuş İsmail Yavuz için Salihli Hamidiye Camisinde düzenlenen cenaze töreninde Alaşehir Belediye Başkan Vekili Hasan ALICI, Başkan Yardımcısı Muammer İBİŞOĞLU, Belediye Meclis üyeleri Murat BİBER, Bilgehan NOYAN, Milliyetçi Hareket Partisi Alaşehir İlçe Başkanı Hüseyin SOMUNCU ve Alaşehir Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa KORKUSUZ da hazır bulundu.

TERÖRE LANET YAĞDI

Şehidin naşı "Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganları eşliğinde camiye getirilirken gözyaşları sel oldu. Hastaneden camiye kadar olan yaklaşık 1 kilometrelik mesafe boyunca ellerinde Türk bayrakları ile cenaze aracının önünde yürüyüş yapan vatandaşlar teröre ve terör örgütlerine lanetler yağdırdı. Kaldırımda bulunan vatandaşlar da alkışlarla terörü lanetledi.