Başkan Karaçoban Çalışmaları Yerinde İnceledi

Başkan Karaçoban Çalışmaları Yerinde İnceledi

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan KARAÇOBAN, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, gerekli talimatları verdi.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan KARAÇOBAN, Fen İşleri Müdürü Emin DİKİCİ ve Danışman Sami ÇELTİKOĞLU ile birlikte incelemelerde bulunduğu iş sahaları arasında bulunan, İlçe şehir stadında yapımına devam edilen soyunma odaları, Kurtuluş Mahallesinde İlçe emniyet Müdürlüğünün yanında çalışmaları süren Trafik Parkı ve Hacıbey mahallesinde başlatılan sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Çalışmalar hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Dr. Gökhan KARAÇOBAN; Hazırlanan projelerle ilgili çalışmalar plan ve programlara uygun biçimde devam ediyor. Ekiplerimiz devam eden çalışmaların belirlenen tarihte hizmete sunulması anlamında büyük gayret gösterirken bizde Alaşehir Belediyesi olarak İhtiyaç duyulan hizmetleri en kaliteli biçimde yapmak ve insanımızın hizmetine sunmak için hiçbir fedakârlıktan kaçınmıyoruz" dedi

Yapılan incelemeler sırasında yanına gelen vatandaşlarla sohbet eden Belediye Başkanı KARAÇOBAN, gelen talepleri değerlendirirken, vatandaşların ikramlarını da geri çevirmedi.