Bayan Voleybol Takımı Gücüne Güç Kattı

Alaşehir Belediye Spor bayan voleybol takımı yeni sezona iddialı bir kadroyla başlamak için transfer çalışmalarına hız verdi.

Kadrosunu birbirinden önemli 4 voleybolcu ile güçlendiren bayan Voleybol takımı düzenlediği imza töreniyle yeni voleybolcularını tanıttı. İmza töreni Belediye Başkan Vekili Hasan Alıcı, Kulüp Başkanı Derman Özdemir, Antrenör Kürşad Çetin ve Yardımcı Antrenör Murat Benekli'nin eşliğinde gerçekleşti.

İmza töreninin ardından açıklama yapan Antrenör Kürşad Çetin, "Önümüzdeki sezon iddialı bir kadro kurmayı hedefliyoruz. Kadromuza kattığımız sporcularımızdan Tülay Özmen, Tuğçe Samanlı ve Begüm Kılıçaslan ekibimiz tarafından izlediğimiz sporculardı. Kadromuza kattığımız için memnunuz." dedi.

Alt yapıdan kadroya katılan Zeynep Sezer için özel bir ayrıntıya değinen Çetin, Zeynep Sezer'in gelişim sürecinde büyük emeği olan antrenör Tarkan Yüce'ye de minnetlerini sundu.