Askere Gidecek Gençlere Anlamlı Hediye

Alaşehir Belediyesi askere gidecek olan gençlere Kur'an-ı Kerim ve bayrak hediye ediyor.

Alaşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Alıcı, Dağhacıyusuf Mahallesinden askere gidecek olan gençleri belediyede ağırladı. Belediyeyi ziyarette bulunan gençlere Kur'an ve bayrak hediye eden Alıcı, hayırlı görevler temennisinde bulundu.

Konu ile ilgili bir konuşma yapan Alaşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Alıcı , "Bizim için en büyük mutluluk, çocuklarımızın askere gidişini görmektir. Umuyorum ki, inşallah aileleri onların en güzel günleri olan mürüvvetlerini, torunlarını görürler. Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, Cumhuriyetimizi, geleceğimizi, vatanımızı boşuna gençlere emanet etmemiş. Bunu şu tabloda görüyoruz. Bu görevi onlar yapacak, biz burada huzurla uyuyacağız. Ben kendilerine şimdiden hayırlı görevler, ailelerine sabırlar diliyorum. Allah kavuştursun" dedi.