5 BİN METRE KARE KİLİT PARKE TAŞ

ALAŞEHİR BELEDİYESİNDEN SUBAŞI MAHALLESİNE 5 BİN METRE KARE KİLİT PARKE TAŞ KAPLAMA YOL;

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı bayındırlık işçilerince İlçe merkezine 17 kilometre uzaklıktaki yeni mahallelerinden birisi olan Subaşı mahallesine 5 bin metre kare mahalle içi yol kilit parke taşla kaplandı.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “ Merkez İlçemize bağlı yeni mahalle olmuş mahallelerimizin mesafesi ne kadar uzak olursa olsun, Dünya görüşümüz İnsan odaklı yaşamın olduğu her yer bizimdir. Merkez mahallelerimde yaşayan vatandaşım hangi haklara sahip ise kırsaldaki mahallelerimde yaşayan vatandaşlarımızın hiçbir farkı yoktur ve aynı haklara sahiptir. 21. Yüzyılda köy ve kasabadan mahalleye dönmüş alanlarımızda yaşayan vatandaşlarımızın birçoğunun oturduğu cadde ve sokakların hala toprak olduğunu yaptığımız gezilerle tespit ettik öncelikli sıralamayla yatırım programlaması yaptık.  2016 yatırım programı çerçevesinde Subaşı mahallemizde de 5 bin metre kare kilit parke taş kaplama ile bölgede yaşayan vatandaşlarımızı toprak, toz ve çamurdan kurtardık” dedi.

tas_kaplama_yol (1)tas_kaplama_yol (2)tas_kaplama_yol (3)tas_kaplama_yol (4)