23 Nisan Alaşehir'de Bir Başka Güzel

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 98. Yıl dönümü kutlamalarına katıldı.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Alaşehir'de büyük bir coşkuyla kutlandı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm Dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Alaşehir'de büyük bir şenlik havasında kutlandı.Alaşehir Belediyesi tarafından vatandaşlarımıza Türk bayrağı, tişört ve şapka dağıtıldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Alaşehir  Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Alaşehir , 7’den 77’ye bütün milli duygularını, yürekten, coşkuyla ve tüm doğallığı ile yaşıyor.” dedi.Cumhuriyet ve Demokrasi meydanında 09.30 saygı duruşu ve istiklal marşıyla başlayan program  ilçe okullarının gösterileriyle devam etti.

Kutlamalara Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Müslüm Erboğa,İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Selim Kasacı, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.