2018 Yılının İlk Kupası Piyadeler Orta Okulundan

Manisa İl genelinde  yapılan büyük kır koşusunda  3. olan Piyadeler Ortaokulu,   Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'ı  Halk Gününde ziyaret etti.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, tarafından her hafta salı günleri düzenlenen "Halk  Günü" toplantılarının bugünkü misafirleri arasında Piyadeler Ortaokulu idari kadrosu ve öğrencileri vardı.Manisa İl genelinde yapılan Büyük Kır Koşusunda 3. olan Piyadeler Ortaokulu öğrencileri kupa sevincini Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'la paylaştı.

Başkan Karaçoban'a ziyaretleri sırasında Piyadeler Ortaokulu  Müdür ü Vedat Sarıçam, Müdür Yardımcısı Cevdet Gökmen, Okul Öğretmenlerinden Ferhat Gümüşsoy, Beden Eğitimi Öğretmenleri Aslı Akkaya ve Himmet Efe Cengiz,İl  3. Olan öğrenciler; Alihan Çalışkan, Ferhat Acar,Soner Koç, Ali Samet Erbay, Mustafa Kırbıyıkoğlu, Mustafa Onur Eskici ve Berat Kıyak hazır bulundu.

"Eğitime Desteğimiz Tüm Hızıyla Devam Edecek"

Konuyla ilgili açıklama yapan Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban:" Göreve geldiğimiz günden beri bir çok okulumuzda asfalt, peyzaj ve çevre düzenlemesi çalışması yaptık.Bunun yanı sıra okullarımıza şehir içi ve şehir dışında müsabakalara gitmeleri için servis tahsis ettik.Etmeye de devam edeceğiz.Bizim geleceğimiz gençlerimiz.Gençlerimiz için elimden gelen ne varsa yapacağım çünkü geleceğe sözümüz var dedi.