2015 YILI 10. MECLİS TOPLANTI İLANI METNİ HK.

YOKLAMA, Belediye Meclisinin EYLÜL ayında yapılan 1.ve 2. Birleşimlerine ait Meclis Karar Özetlerinin         okunması,   1-       Belediyemiz 2016-2017-2018 Mali yıllarına ait tahmini Bütçenin Plan ve Bütçe Komisyonuna sevki ve Komisyon tarafından hazırlanan Bütçenin görüşülüp kabulüne ait 2. oturum gün ve saat tespitinin yapılması,  2-       Belediyemizde atıl durumda olan 1998 Model KOMATSU marka iş Makinesi ile 2006 Model HYUNDAİ marka Ambulansın Belediyelerince kullanılmak üzere Belediyemizce Afyonkarahisar İline bağlı Kızılören Belediyesine tahsisinin yapılmasına ait Özel Kalem Müdürlüğü  talebinin değerlendirilmesi, 3-       (Yagev ) Yerel Hizmetler Proje Araştırma Geliştirme ve Eğitim Vakfı tarafından Medeniyetler Kesişiminde “Philadelpia’dan ALA Şehir’e adı verilen “Kardeşseverlik“ ve “ALA” temalı Projelerinin İlçemizde yapılması yönünde Belediye Başkanımıza yetki verilmesi yönünde Meclis Kararı alınmasına ait  Özel Kalem Müdürlüğü talebinin değerlendirilmesi 4-       Emlak İstimlak Müdürlüğü’nün, İlçemiz Killik Mahallesinde mülkiyeti Alaşehir Belediyesine ait 174 ada 21 parsel numarasında kayıtlı 395.00m² alanlı "arsa" vasıflı taşınmaz üzerinde bulunan tek katlı 70.00 m2 binanın satışı için Başkanlık Makamı ve Belediye Encümenine yetki verilmesi talebinin İmar Komisyonuna havalesi, 5-       Emlak İstimlak Müdürlüğü’nün İlçemiz Killik Mahallesinde mülkiyeti Alaşehir Belediyesine ait 187  ada 9 parsel numarasında kayıtlı 367.00m² alanlı "arsa" vasıflı taşınmaz satışı için Başkanlık Makamı ve Belediye Encümenine yetki verilmesi talebinin  İmar Komisyonuna havalesi, 6-       Emlak İstimlak Müdürlüğü’nün İlçemiz Killik Mahallesinde mülkiyeti Alaşehir Belediyesine ait 187 ada 10 parsel numarasında kayıtlı 431.00m² alanlı "arsa" vasıflı taşınmaz ve üzerinde satışı için Başkanlık Makamı ve Belediye Encümenine yetki verilmesi talebinin İmar Komisyonuna havalesi, 7-       Emlak İstimlâk Müdürlüğü’nün İlçemiz Killik Mahallesinde mülkiyeti Alaşehir Belediyesine ait 190 ada 28 parsel numarasında kayıtlı 522.00m² alanlı "arsa" vasıflı taşınmaz satışı için Başkanlık Makamı ve Belediye Encümenine yetki verilmesi talebinin İmar Komisyonuna havalesi, 8-       Emlak İstimlâk Müdürlüğü’nün İlçemiz Bahçedere Mahallesinde mülkiyeti Alaşehir Belediyesine ait 103 ada 1 parsel numarasında kayıtlı 678.93  m2  alanlı “ Bahçe” vasıflı taşınmaz satışı için Başkanlık Makamı ve Belediye Encümenine yetki verilmesi talebinin İmar Komisyonuna havalesi, 9-       Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı Planlama ve Harita Şube Müdürlüğünün 03.09.2015/1490 sayılı yazısında belirtilen Alaşehir Belediye Meclisince alınan 06.08.2015 tarih ve 2015/8-205 sayılı Meclis Kararının hatalı olan kısımlarının düzeltilmesi yönünde talebin değerlendirilmesi, 10-   İmar Plan Tadilat taleplerinin değerlendirilerek İmar Komisyonuna havalesi ve İMAR KOMİSYONU toplantısının TARİH ve SAAT konusunda karara varılması,         İlave gündem maddesi olması halinde ilgili konu/konuların görüşülmesinin ardından, GELECEK AY YAPILACAK toplantının gün ve saat tespitinin yapılması ve KAPANIŞ.