2 Mahallede Nakil Hatları Yeraltına Alınıyor

2 mahallede daha nakil hatları yeraltına alınıyor

Alaşehir'in İstasyon ve Kurtuluş mahallelerinde de elektrik nakil hatları yer altına alınıyor. Çalışmalar ile ilgili protokol imzalandı. TEDAŞ’ın çalışmalarını tamamlamasını müteakiben Alaşehir Belediyesi, söz konusu mahalle ve caddelerde altyapı, yol ve kaldırım çalışmaları yapacak.

Alaşehir Belediyesi ile Gediz A.Ş arasında Kurtuluş ve İstasyon mahallelerinde elektrik hatlarının yeraltına alınmasına yönelik bir protokol imzalandı. Protokolle TEDAŞ, her iki mahallede daha önceki çalışmalarda yer altına alınmayan açıktaki enerji hatlarını yer altına alacak. TEDAŞ’ın çalışmalarını tamamlamasını müteakiben Alaşehir Belediyesi, söz konusu mahalle ve caddelerde altyapı, yol ve kaldırım çalışmaları yapacak.